onsdag 11. februar 2009

biff ala Lindstrøm !


Det venter en laaang helg med sinnsvakt mye god musikk fra onsdag 18 februar!
Jeg snakker selvfølgelig om By:Larm som går av stabelen for 11 gang og det med et smell!

En av de beste produsentene i den norske/internasjonale spacedisco scenen, kjent for sine sirupseige lydlandskaper og snertne rytmepartier Hans Petter Lindstrøm, spiller ved midnatt på Youngstorget onsdag 18 februar.
Mannen som er mer opptatt av og pleie eplehagen sin enn og spille i utlandet, har med sine produksjoner og rmxer oppnådd en nærmest kultaktig status de siste årene !
Det at en kvinnelig dj som ikke absolutt må kle av seg for å vise sitt "talent" tar over etterpå burde jo ikke være negativt det heller!? Bergensjenta Annie kommer med nytt album i år og jeg regner fort med at det blir en liten showcase av hva hun har og by på i de sene nattetimer...

hentet rett fra pressemeldingen til bylarm:
Norsk Tipping presenterer by:Larm Kickoff.
"I år som i fjor har vi en liten tjuvstart på festivalen dagen før det hele braker løs. Det hele skjer på Dagbladet-teltet på Youngstorget, og i år har vi en overveldende line-up!
19.00: Presentasjon/slipp av Osloguiden «Oslo – A Poor Man’s Connoisseur Guide to Happy Living in One of the Most Expensive Cities in the World»20.00: Ida Maria 21.00: Cocktail Slippers 22.00: Lukestar23.00: Harry`s Gym 00:00: Lindstrøm01:00: DJ Annie
Gratis inngang"

Jaggu godt at lottomillionærer ikke er som alle andre!



Lindstrøm snacks:
I feel space:
Contemperary fix:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar